Patiënt worden

Let op momenteel is er een patiëntenstop, uitgezonderd (verwezen) patiënten voor implantologie, endodontologie, gnathologie en cosmetische tandheelkunde

Wij begrijpen dat het een ingrijpende verandering is om van tandarts te wisselen. Daarom nemen we de eerste afspraak altijd een half uur de tijd om uw wensen aan te horen en een optimaal zorgplan voor uw gebit samen te stellen. Op dit moment heeft onze kliniek nog ruimte om nieuwe patiënten aan te nemen. De procedure en een indicatie van de kosten vindt u in het menu bij intake consult.

Heeft u nog vragen over onze tandartspraktijk dan kunt u ons mailen via balie@dkvt.nl. Mocht u met spoed tandheelkundige hulp nodig hebben dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen en dit te overleggen met onze office manager.

Aanmelden voor een eerste afspraak

Let op momenteel nemen we alleen (verwezen) patiënten voor implantologie, wortelkanaalbehandelingen (endodontologie), gnathologie en cosmetische tandheelkunde aan.

Direct online
U kunt door op de onderstaande button te klikken een digitaal formulier invullen met uw gegevens. Vervolgens zullen we u zo snel mogelijk telefonisch benaderen voor de eerste afspraak.

Of direct telefonisch
U kunt ook direct telefonisch een afspraak maken op nummer 030-2500290 waarna wij u vragen het onderstaande aanmeldformulier (PDF-bestand) te downloaden. Graag dit formulier volledig invullen en deze voor de eerste afspraak naar ons toesturen of mailen naar balie@dkvt.nl. Mocht dit niet lukken dan kunt u deze meenemen bij de eerste afspraak. Wij vragen u dan wel om 15 minuten eerder te komen zodat er voldoende tijd is om uw gegevens te verwerken.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Instemmen met het zorgplan
Volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelings Overeenkomst (WGBO) heeft u het recht om zelf te bepalen of u ingaat op een voorgesteld zorgplan. Uiteraard respecteren wij deze terechte keuzevrijheid, maar wij zouden graag ook onze wijze van mondzorg willen blijven beoefenen. Een tandarts die zelf hoge kwaliteit levert, kan dat ook alleen doen als in zijn of haar praktijk de patiëntenpopulatie deze zorg op prijs stelt en ook daadwerkelijk afneemt. De Kliniek voor Tandheelkunde is al 40 jaar gegroeid met dit gegeven verankerd in ons DNA. Om het huidige niveau van kwaliteit en service ook in de toekomst te kunnen volhouden en verder uit te bouwen, vinden wij het van belang dat het voorgestelde zorgplan n.a.v. de intake geaccepteerd wordt voordat wij een behandelrelatie met u kunnen aangaan. Het zorgplan is daarbij zeker niet een 'take it or leave it' plan, maar een samen met u en uw wensen afgestemd geheel wat over vele jaren gespreid kan worden.

Met vriendelijke groet,

De medewerkers van De Kliniek voor Tandheelkunde